Skip to main content

Especialitats del centre de diagnòstic i intervenció neurodegenerativa

Centre de diagnòstic CDINC a Barcelona

Especialistes en el tractament del Parkinson, Alzheimer, Epilèpsia, trastorns del moviment i lesions cerebrals, entre altres patologies.

Apart de les visites rutinàries amb el seu metge, vostè pot tenir una sèrie de dubtes sobre el curs de la seva malaltia i el tractament que potser no s’atreveix a preguntar, o no troba el moment, o la confiança necessària, o simplement vol tenir, de manera puntual o periòdicament, una segona opinió experta.

A CDINC de Neurologia Institut Universitari, els nostres neuròlegs i neuropsicòlegs són experts en el diagnòstic i tractament dels processos i malalties que ocasionen alteracions de la memòria i altres capacitats cognitives i en els trastorns del moviment, tant hipocinètics com hípercinètics. Els trastorns del moviment hipocinètics es caracteritzen per un alentiment anormal o disminució del moviment, com és el cas de la malaltia de Parkinson. Els trastorns hipercinètics es caracteritzen per moviments excessius i involuntaris, com passa en la distonia, la malaltia de Huntington, els trastorns que ocasionen tremolor i aquells que s’associen amb tics com el síndrome de Guilles de la Tourette.

Som un equip fortament compromès amb la investigació clínica, dissenyada per aclarir i comprendre millor la causa i les complicacions de les malalties neurodegeneratives i dels trastorns del moviment, fet que ens permet disposar dels millors tractaments i millorar la qualitat de vida.

Tenim una llarga i consolidada trajectòria en estudis d’investigació clínica iniciats pels nostres investigadors y formem part de les principals xarxes internacionals d’assajos clínics en malaltia de Parkinson, Alzheimer, Huntington i altres trastorns del moviment.

El nostre personal ofereix atenció integral dissenyada per millorar la qualitat de vida de les persones que sospiten que poden patir o pateixen trastorns cognitius i/o trastorns del moviment. El nostre personal desenvoluparà un pla de tractament adaptat específicament a les seves necessitats.

Alhora, el nostre personal també serveix a la comunitat participant en programes d’educació i conscienciació pel públic general i per altres professionals.

Trastorns del moviment
Tractament del tremolor (HIFU)
Alzheimer i altres demències
TDAH
Dany Cerebral Adquirit
Epilèpsia
Trastorns del son

SOL·LICITA INFORMACIÓ / VISITA

Sol·licitar

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies