Skip to main content

Dr. Javier Salas Puig

EQUIP CDINC

EPILÈPSIA I TRASTORNS DEL SON

Dr. Javier Salas Puig

El Dr. Javier Salas Puig és un neuròleg de reconegut prestigi en el camp de l’epilèpsia i els trastorns del son. És Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona, doctor en medicina per la Universitat d’Oviedo y compta amb una extensa experiència de més d30 anys en la pràctica clínica de la neurologia.

Actualment és el director de la consulta d’epilèpsia i trastorns del son a CDINC, és cap de secció de neurologia a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona i Director de la Unitat d’Epilèpsia del mateix hospital. Ha estat adjunt al servei de neurologia de l’Hospital Central d’Astúries i neuròleg assistent a l’Hospital de la Timone i al Centre Saint-Paul de Marsella.

La seva activitat clínica es centra especialment en el tractament de la epilèpsia així com en l’abordatge dels trastorns del son. A CDINC ofereix atenció a nens, adolescents i adults.

Com a docent, és director del Màster d’Epilèpsia de la Universitat de Murcia, professor associat de neurologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha sigut professor associat de neurologia a la Facultat de Medicina d’Oviedo.

La seva trajectòria professional ha estat reconeguda per prestigioses entitats com la Societat Española de Neurologia, rebent el premi Científic d’Epilèpsia. Alhora, és director de l’Àrea d’Epilèpsia de la Revista de Neurologia i forma part de prestigioses associacions mèdiques com a Membre Acadèmic de la Reial Acadèmia de Ciències Mèdiques del Principat d’Astúries, tresorer de la Lliga Española contra la Epilèpsia (1989-1993), Delegat Internacional de la Lliga Española contra la Epilèpsia (1993-1997) i Vocal de la Junta Directiva del Grup d’Epilèpsia de la Societat Espanyola de Neurologia (2008-2012).

 

Descobreix més sobre l’epilèpsia i els trastorns del son a la pàgina de CDINC.

SOL·LICITA INFORMACIÓ / VISITA

Sol·licitar

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies