Skip to main content

INFERMERA ESPECIALITZADA EN TRASTORNS DEL MOVIMENT I PARKINSON

Antonia Campolongo Perillo

Antonia Campolongo és infermera del centre CDINC i coordinadora-infermera a la Unitat de Trastorns del Moviment dirigida pel Dr. Jaume Kulisevsky a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Compta amb una gran experiència en pràctica clínica en Trastorns del Moviment així com en el maneig sobre tractament de segona línia a la Malaltia de Parkinson. També és col·laboradora en múltiples investigacions desenvolupada al llarg dels darrers 20 anys juntament amb el Dr. Kulisevsky. El seu treball se centra en leducació sanitària a pacients i cuidadors que pateixen malalties neurodegeneratives. Té un Màster en Nutrició i dietètica de la UIB.

És infermera gestora de casos del grup de recerca de malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment del Servei de Neurologia de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau, professora associada a la Universitat Autònoma de Barcelona i Directora del programa “Especialització en Infermeria neurològica” de la Universitat Oberta de Catalunya i professora del “Curs en Trastosnos del Movimiento”, investigadora de l’Institut de recerca Biomèdica Sant Pau i presidenta del Grup de Trastorns del Moviment de la Societat Espanyola d’infermeria neurològica (SEDENE).

Antonia Campolongo us ajudarà a assistir, informar, formar, educar, assessorar i ensinistrar, des de l’aspecte biopsicosocial del pacient i amb un desenvolupament estructurat en diferents etapes de la pròpia malaltia.

Gràcies a l’assessorament dietètic i nutricional podràs millorar els teus hàbits alimentaris i d’estil de vida per tal de millorar la teva salut i qualitat de vida.

Descobreix a la nostra secció de Parkinson Natura com Antonia pot millorar la teva qualitat de vida.

SOL·LICITA INFORMACIÓ / VISITA

Solicitar

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies