Skip to main content

Dr. Saül Martínez Horta

EQUIP CDINC

NEUROPSICOLOGIA

Saül Martínez Horta

Saül Martínez Horta és director del departament de Neuropsicologia a CDINC i neuropsicòleg a la Unitat de Trastorns del Moviment dirigida pel Dr. Jaume Kulisevsky a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. És Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i Neuropsicòleg expert en Neuropsicologia clínica. Compta amb una amplia trajectòria en pràctica clínica i la investigació en malalties neurodegeneratives desenvolupada al llarg dels últims 15 anys. Per això, té una gran experiència en l’avaluació i diagnòstic de les alteracions cognitives i conductuals en les malalties neurodegeneratives, el dany cerebral adquirit i els trastorns del neurodesenvolupament. És igualment expert en el peritatge neuropsicològic forense.

És neuropsicòleg del grup de recerca de malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment del Servei de Neurologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, professor associat del departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, investigador de l’Institut d’investigació Biomèdica Sant Pau, coordinador del grup de treball en neuropsicologia dels trastorns del moviment del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, coordinador del grup de treball en cognició en la malaltia de Huntington de la European Huntington’s Disease Network, membre associat de la Societat Espanyola de Neurología, la Societat Catalana de Neurología, la Societat Catalana de Neuropsicología, la International Neuropsychological Society, la International Movement Disorders Society i la European Huntington’s Disease Network.

A nivell científic ha publicat mes de 70 articles d’investigació en revistes internacionals de primer nivell i diferents capítols en llibres de neurologia i neurociències. Alhora, es ponent habitual en congressos nacionals i internacionals i participa regularment en xerrades organitzades per les associacions de pacients.

SOL·LICITA INFORMACIÓ / VISITA

Sol·licitar

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies