Skip to main content

Dr. Jaime Kulisevsky

EQUIP CDINC

DIRECCIÓ

Dr. Jaime Kulisevsky

Jaime Kulisevsky es el director de CDINC. És doctor en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en Neurologia. Compta amb una extensa experiència de mes de 20 anys dedicat al tractament de les malalties neurodegeneratives fent especial èmfasi a la malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment, àrea en la que es reconegut internacionalment.

El Dr. Kulisevsky es un neuròleg de reconegut prestigi a nivell mundial que ha fet grans aportacions a l’estudi i tractament de malalties com el Parkinson, essent pioner a l’estat espanyol en la teràpia basada en Estimulació Cerebral Profunda.

Actualment es vici degà de la facultat de Medicina y professor de neurologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, professor de recerca a la Universitat Oberta de Catalunya, director de la Unitat de Trastorns del Moviment del l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, director del grup de recerca de malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment del Servei de Neurologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i director de l’Institut de Recerca d’aquest mateix hospital. Alhora, és el Cap del Servei de Neurologia a l’Hospital Universitari Dexeus.

La seva activitat clínica i investigadora s’orienta eminentment a la malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment. En aquest sentit, la seva trajectòria científica s’ha centrat en els trastorns cognitius i conductuals associats a les malalties dels ganglis basals (malaltia de Parkinson, malaltia de Huntington, Síndrome de Guilles de la Tourette, PSP,…) i a l’impacte del tractament farmacològic. Resultat d’aquesta feina, ha publicat mes de 200 articles científics en revistes especialitzades i nombrosos capítols del llibre i guies mèdiques.

A nivell docent, ha publicat nombroses guies clíniques i és organitzador de diferents cursos, jornades i rotacions orientades a la formació de personal mèdic a nivell nacional i internacional.

Ha estat membre de la comissió experta pel desenvolupament d’instruments de valoració cognitiva en malaltia de Parkinson i per la definició dels criteris diagnòstics de deteriorament cognitiu lleu en aquesta malaltia per part de la Societat Internacional de Trastorns del Moviment.

Actualment es coordinador a Catalunya i Espanya de la Xarxa Europea d’Estudi de la Malaltia de Huntington i de l’estudi Enroll-HD, forma part de les comissions d’avaluació dels projectes de recerca de l’Instituto de Salud Carlos III, del Ministeri de Salud del Govern d’Andalusia i de l’Agencia de Gestió Universitària de Recerca (AGAUR). També és revisor de la Fundació per la Recerca Flanders (FWO).

Ha estat premiat amb el premi a la recerca de la Societat Española de Neurologia, ha estat investigador principal d’un gran nombre de projectes de recerca finançats per agents públics com la Marató de TV3 i l’Instituto de Salud Carlos III i entitats privades. També és investigador principal del Centre en Xarxa per a l’estudi de les malalties neurodegeneratives (CIBERNED) de l’Institut de Salut Carlos III.

El Dr. Kulisevsky es ponent habitual en nombrosos congressos internacionals i alhora apareix amb regularitats a diferents mitjans.

 

Fins i tot compta amb el certificat d’excel·lència concedit per la plataforma TopDoctors, gràcies a les bones opinions dels pacients. Per llegir-les, fes clic a la imatge.

SOL·LICITA INFORMACIÓ / VISITA

Sol·licitar

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies