Skip to main content

Serveis

CDINC

CDINC ofereix atenció individualitzada per par d’un equip altament qualificat dirigit pel Dr. Jaume Kulisevsky.

A CDINC coneixem la gran complexitat que suposa i acompanya els processos que associen malalties com el Parkinson, l’Alzheimer o els canvis cognitius, Per això, rebran una atenció totalment especialitzada que s’orientarà al diagnòstic, tractament i seguiment de les malalties abordades.

Els nostres serveis es caracteritzen per un model d’atenció de gran qualitat, sense presses, amb temps suficient per parlar, escoltar i oferir tots els recursos que estiguin a la nostre disposició.

Per això, gracies a l’experiència acumulada al llarg de mes de 20 anys d’estudi, recerca i tractament de les malalties neurodegeneratives, a CDINC podem oferir els tractaments mèdics mes avançats.

El nostre equip s’ajustarà totalment a les necessitats dels nostres clients. Alguns dels serveis generals que oferim son:

  • Primeres visites de valoració neurològica i seguiment.
  • Segones opinions.
  • Avaluació de l’estat cognitiu i proves de cribratge de demència.
  • Avaluació neuropsicològica.
  • Neuropsicología infantil.
  • Rehabilitació de les alteracions del llenguatge.
  • Rehabilitació y estimulació cognitiva al centre i al domicili.

El nostre objectiu és optimitzar la qualitat de vida de les persones que viuen amb trastorns cognitius i/o trastorns del moviment. Treballem estretament amb els pacients i les seves famílies per maximitzar la seguretat del pacient i entendre completament l’impacte d’aquests trastorns en la vida quotidiana.

Mes enllà dels símptomes específicament neurològics, el nostre Centre valora els problemes relacionats amb la motivació, l’estat d’ànim, la nutrició, la vida sexual, el son i els problemes de la parla i deglució. Proveïm consell i informes sobre problemes legals o laborals i ajudem a detectar en les persones afectades necessitats específiques susceptibles de millorar les habilitats de la vida diària.

SOL·LICITA INFORMACIÓ / VISITA

Sol·licitar

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies