Skip to main content

Centro de diagnóstico CDINC en Barcelona

El centre CDINC

CDINC és un centre especialitzat en malalties neurodegeneratives i trastorns cognitius, dirigit pel Dr. Jaume Kulisevsky, referent mundial en neurologia.

El Dr. Kulisevsky és director de la Unitat de Trastorns del Moviment a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, director de la Unitat de Parkinson a l’Institut Universitari Dexeus i director de l’Institut d’Investigació Biomèdica Sant Pau.

El centre compta amb un equip d’especialistes en neurologia, neuropsicologia i rehabilitació, àmpliament qualificats i amb una extensa experiència en el tractament de les malalties neurodegeneratives.

A CDINC ens centrem en el diagnòstic precoç, les segones opinions, el tractament, el seguiment i la neurorehabilitació dels canvis associats amb l’envelliment i les malalties com el Parkinson, l’Alzheimer, els trastorns del moviment i altres processos que alteren la conducta i les capacitats intel·lectuals.

Som especialistes en donar explicacions i tractament als cavis que podem notar en forma de mala memòria, dificultats atencionals, problemes per trobar les paraules o els noms, el desenvolupament de tics o moviments involuntaris.

Sempre podrem ajudar, sempre hi haurà alguna cosa a fer.

SOL·LICITA INFORMACIÓ / VISITA

Sol·licitar

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies