Saül Martínez Horta

EQUIP CDINC

NEUROPSICOLOGIA

Saül Martínez Horta

Saül Martínez Horta és director del departament de Neuropsicologia a CDINC i neuropsicòleg a la Unitat de Trastorns del Moviment dirigida pel Dr. Jaume Kulisevsky a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Compta amb una amplia trajectòria en pràctica clínica i la investigació en malalties neurodegeneratives desenvolupada al llarg dels últims 10 anys junt al Dr. Kulisevsky. La seva feina es centra en l’avaluació, diagnòstic i investigació de les alteracions cognitives i conductuals en les malalties neurodegeneratives.

És neuropsicòleg del grup de recerca de malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment del Servei de Neurologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, professor associat a diferents programes formatius de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya, investigador de l’Institut d’investigació Biomèdica Sant Pau, coordinador del grup de treball en neuropsicologia dels trastorns del moviment del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, coordinador del grup de treball en cognició en la malaltia de Huntington de la European Huntington’s Disease Network, membre associat de la Societat Espanyola de Neurología, la Societat Catalana de Neurología, la Societat Catalana de Neuropsicología, la International Movement Disorders Society i la European Huntington’s Disease Network.

A nivell científic ha publicat nombrosos articles d’investigació en revistes internacionals de primer nivell i diferents capítols en llibres de neurologia i neurociències. Alhora, es ponent habitual en congressos nacionals i internacionals i participa regularment en xerrades organitzades per les associacions de pacients.

SOL·LICITA INFORMACIÓ / VISITA

Sol·licitar