Rehabilitació i estimulació cognitiva

ESPECIALITATS CDINC

Al CDINC oferim tractaments d’estimulació i rehabilitació cognitiva personalitzats i adaptats a les necessitats de cada un dels nostres clients.

Que es l’estimulació i rehabilitació cognitiva?

L’estimulació cognitiva refereix a tot un seguit de tècniques orientades a exercitar el funcionament òptim dels nostres processos cognitius. El tractament d’estimulació cognitiva consisteix en la realització d’una sèrie de tasques específicament dissenyades per estimular les funcions cognitives. Per exemple, es treballen exercicis de memòria, atenció, llenguatge o orientació entre d’altres.

El disseny d’aquests tractaments es fa de manera personalitzada, emfatitzant en aquelles funcions per a les quals s’ha identificat que existeix un problema o un rendiment menor a l’esperat. La finalitat última de l’estimulació cognitiva és la millora i manteniment de tots aquells processos cognitius que s’hagin pogut veure alterats com a conseqüència d’un procés neurodegeneratiu com pot ser la malaltia d’Alzheimer. És també objectiu d’aquest tractament alentir la progressió del deteriorament cognitiu que s’associa amb aquest tipus de malalties. Finalment, aquests tractaments també es realitzen en persones que volen estimular els seus processos cognitius, tot i que aquests siguin normals, amb tal de minimitzar l’impacte associat a l’envelliment.

La rehabilitació cognitiva és una forma de tractament molt similar a la estimulació, que s’aplica en aquells casos on una o varies funcions cognitives han resultat danyades com a conseqüència d’una agressió al sistema nerviós central, per exemple, en el cas dels traumatismes cranioencefàlics o els accidents vasculars cerebrals.

A CDINC oferim plans i paquets de tractament adaptats a cada necessitat. Sol·liciti informació sense compromís dels nostres plans de tractament d’estimulació cognitiva.

A CDINC els nostres professionals estaran a la seva completa disposició per proporcionar tractaments d’estimulació o rehabilitació en el nostre centre o a domicili. El CDINC inclou en tots els seus paquets de tractament l’ús de la plataforma Neuro Personal Trainer dissenyada pel prestigiós Institut Guttmann.

Segunda opinión médica - CDINC Barcelona

Que és Neuro Personal Trainer®

Neuro Personal Trainer® és un modern sistema de rehabilitació neuropsicològica i estimulació cognitiva desenvolupat per l’Institut Guttmann que ha demostrat científicament la seva eficàcia i que ens permet implementar plans de tractament específics per cada pacient en funció de les necessitats detectades.

Les sessions de Neuro Personal Trainer® poden realitzar-se al nostre centre o a domicili, convertint-se en una excel·lent oportunitat per mantenir o millorar aquelles capacitats que poden aparèixer afectades.

No dubti en contactar amb nosaltres per rebre més informació sobre els plans de tractament disponibles amb Neuro Personal Trainer®.

SOL·LICITA INFORMACIÓ / VISITA

Sol·licitar