Andrea Horta Barba

EQUIP CDINC

PSICOLOGIA FORENSE

Andrea Horta Barba

Andrea Horta Barba és neuropsicòloga coordinadora de la secció de psicologia forense de CDINC.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB), Màster en Neuropsicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Màster en Psicopatologia Legal, Forense i Criminològica per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i curs de Neuropsicologia Forense per la UAB.

Col·legiada nº 20.735 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC), acreditada com a Psicòloga general sanitària i acreditada com a experta en Neuropsicologia pel COPC.

La seva trajectòria professional es desenvolupa en la Unitat de Trastorns del Moviment de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i en l’Institut Universitari Dexeus sota la direcció del Dr. Jaime Kulisevsky.

Compta amb una àmplia experiència en practica clínica i de recerca en malalties neurodegenerativas, centrant-se principalment el seu treball en l’avaluació i diagnòstic de pacients amb malalties d’origen neurològic. Així mateix, és la coordinadora espanyola de la xarxa internacional “European Huntington’s Disease Network”. Participa activament en diversos assajos clínics i en projectes de recerca públics i privats. És professora en la Universitat Oberta de Catalunya i comunicadora en congressos nacionals i internacionals. És membre associada a multitud de societats del sector.

Com a psicòloga forense, és experta assessora en els processos legals, emetent un judici professional de la conducta humana i ajudant al jutge a prendre decisions concordes a les demandes. Els seus informes pericials, han constituït en nombroses ocasions, un document de valoració objectiva, ajudant a comprendre els fets objecte de la perícia. Així mateix, ha ratificat verbalment quantioses vegades en presència judicial com estableix l’article 346 de la LEC (Llei d’Enjudiciament Civil).

SOL·LICITA INFORMACIÓ / VISITA

Sol·licitar